25 Kasım 2013 Pazartesi

AKVARYUM KOYU'NDAKİ ÇALIŞMALARLA İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI !



ÖNEMLİ UYARI !

Çeşitli kaynaklar üzerinden, Akvaryum Koyu'nda herhangi bir inşaat çalışması olmadığına dair asılsız bilgiler paylaşılmaktadır. Birkaç gün önce yaptığımız arazi etüdü sırasında, orada yapılan çalışmaların bizzat tanığıyız. Aşağıdaki fotoğraflar bölgede devam eden çalışmalara aittir. Ayrıca ekte bölgenin GOOGLE MAP uydu görüntüsü yer almaktadır.



"Akvaryum Bağ Evleri" Toplu Konut projesinin imar izni 1997 yılında verilmiş, projesi ise 2010'da onaylanmıştır. Geçtiğimiz mayıs ayında onaylanan ama yürürlüğüne girmeyen 1/25.000'lik imar planıyla birlikte, o bölgede yapılaşmanın önü tamamen açılmakta, 2 günübirlik tesis ve 1 otel planlandığı görülmektedir. Yeni imar planının yürürlülüğe girmesiyle birlikte, Akvaryum Koyu tamamen betonlaşacaktır.

Toplu Konut İnşaatı ile ilgili fotoğraflar, "Akvaryum Bağ Evleri" sitesinden alınan fotoğraflardır. http://bozcaadaakvaryumbagevleri.com/calisma.html

Ekte :

1) Akvaryum Bağ Evleri Projesi ile ilgili Belediyenin 1997 verdiği imar izni ve 2010'daki proje onayı gösterir belge
2) Yeni imar planında projenin genişleme-yayılma alanın gösterir pafta bilgisi (açıklamamızda bahsettiğimiz 98 bin metrekarelik alan)
3) Yeni imar planının yürürlüğüyle girmesiyle Akvaryum Mevkii'nde inşaati başlayacak diğer otel ve günübirlik tesis yerlerinin yeri


Mevcuttur.

Saygıyla sunarız.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder